Peuteropvang in Den Haag-Zuid

Direct aanmelden?
✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Kinderdagverblijf Wonderlief in de regio Wateringen biedt opvang aan kinderen van verschillende leeftijden en dat betekent dat we ook een peuteropvang bij onze opvang in Den Haag-Zuid hebben. Deze opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met vier jaar. Dit is de periode voordat ze naar de basisschool gaan en daarom is de peuteropvang vooral gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Wij bieden alleen een peuteropvang aan en dus geen peuterspeelzaal.

Ontwikkeling staat bij onze peuteropvang in Den Haag-Zuid centraal

Bij onze peuteropvang in Den Haag-Zuid ondernemen we voornamelijk activiteiten die de ontwikkeling van uw kind bevorderen. Denkt u hierbij aan het leren van sociale vaardigheden, zoals samenspelen met andere kinderen, het delen van speelgoed en het voor zichzelf opkomen. Daarnaast zijn taal, beweging en expressie belangrijke onderwerpen. Zo gaan de kinderen creatief aan de slag met knutselspullen, zoals verf, papier, klei en potloden. Ook gaan we met de peuters liedjes zingen, spelletjes spelen en worden ze voorgelezen. Voor de opvang van uw peuter kunt u kiezen voor een flexibele opvang of een vaste opvang.

Kom eens langs!

Laat uw kind leren en spelen op de peuteropvang

Om uw kinderen in aanraking te laten komen met leeftijdsgenoten en te werken aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, is een peuteropvang een goede optie. Uw kind ontwikkelt zich en heeft ook nog eens veel plezier! Wilt u uw kind meteen aanmelden voor onze peuteropvang in Den Haag-Zuid, vlak bij Wateringen? Vul dan ons inschrijfformulier in en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Voor vragen of meer informatie neemt u contact op door te bellen naar 070 219 0830 of te mailen naar info@kdvwonderlief.nl.

Vragen over onze diensten?

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp

Uw bericht