Tarieven voor onze kinderopvang in Den Haag-Zuid

Voordat u voor onze opvang kiest, wilt u natuurlijk eerst weten welke tarieven onze kinderopvang in Den Haag-Zuid hanteert. In onderstaand bestand hebben we dit voor u op een rij gezet. Daarnaast staan ook onze betalingsvoorwaarden vermeld in dit document. We raden u aan om alles goed door te lezen. Zo komt u niet voor verassingen te staan wat betreft de tarieven van onze kinderopvang in Den Haag-Zuid, die ook goed bereikbaar is vanuit Wateringen.

De tarieven voor onze kinderopvang in Den Haag-Zuid in twee opvangvormen

De tarieven voor onze kindercrèche in Den Haag-Zuid zijn opgedeeld in twee opvangvormen. U kunt kiezen uit hele dagopvang of flexibele opvang. Bij een hele dagopvang wordt uw kind de hele dag opgevangen en doet hij of zij mee met het reguliere dagprogramma. De tijden zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur. U geeft zelf aan hoeveel dagen per week u uw kind bij onze opvang wilt onderbrengen. Aan de hand daarvan betaalt u een vast maandtarief. Bij een flexibele opvang bent u vrij om te kiezen hoeveel uren en dagen u uw kind bij de opvang laat. Hierbij wordt een vast uurtarief gerekend. Op basis van het aantal uur dat u uw kind bij onze kinderopvang brengt, wordt het bedrag dat u betaalt berekend.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de tarieven en betalingsvoorwaarden van onze kinderopvang in Den Haag-Zuid, in de regio van Wateringen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 219 0830. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@kdvwonderlief.nl. Wij helpen u graag verder! Wilt u zich meteen aanmelden? Vul dan ons inschrijfformulier in.

Hieronder vind u onze tarieven en betalingsvoorwaarden voor 2024.

Versie 1.2024 Tarievenlijst & Betalingsvoorwaarden KDV Wonderlief