Flexibele babyopvang in Den Haag-Zuid

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Bij Kinderdagverblijf Wonderlief in Den Haag-Zuid, vlak bij Wateringen, bieden we flexibele babyopvang aan kinderen vanaf nul jaar en daarom kunt u bij ons ook terecht voor flexibele babyopvang. Wanneer uw baby zes weken of ouder is, kunt u hem of haar naar de kinderopvang brengen. Het mag natuurlijk ook op latere leeftijd, maar dit bepaalt u uiteraard zelf. Wij hebben verschillende leidsters in dienst die uw kind onder hun hoede nemen.

Vraag ons om meer informatie!

De beste zorg vindt u bij onze flexibele babyopvang in Den Haag-Zuid

De dagindeling voor baby’s is natuurlijk anders dan die van peuters. Waar er bij peuters voornamelijk gericht wordt op de ontwikkeling van verschillende vaardigheden en het voorbereiden op de basisschool, gaat het bij baby’s vooral om de juiste verzorging en het leren spelen. Een dag bij onze flexibele babyopvang in Den Haag-Zuid bestaat daarom uit het voeden van de baby’s en het verschonen van luiers. Daarnaast zorgen we ervoor dat de baby’s bij onze babycrèche in de omgeving van den Haag voldoende slaap krijgen. Naast de verzorging staat spelen centraal. Dit kan voor baby’s zowel binnen als buiten. Buiten hebben we namelijk een apart gedeelte waar de baby’s rustig buiten kunnen spelen.

Welke groepen hanteren wij in onze babycrèche in omgeving Den Haag?

Wij hebben bij Kinderdagverblijf Wonderlief verschillende leidsters in dienst die uw baby onder hun hoede nemen in onze babycrèche in de omgeving van Den Haag. De baby’s worden op basis van hun leeftijd ingedeeld bij onze flexibele babyopvang. Zo hebben we een groep voor baby’s van nul tot twee jaar. Deze groep wordt Babygroep de Rupsen genoemd. Voor kinderen van twee tot vier jaar hebben we een groep genaamd Kindgroep de Vlinders. Ons kinderdagverblijf in Den Haag-Zuid is niet hetzelfde als een kindcentrum; daar worden namelijk kinderen opgevangen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar en bij een kinderdagverblijf is de maximumleeftijd vier jaar.

Vul het inschrijfformulier in of neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een babycrèche in de omgeving van Den Haag? U kunt uw baby met een gerust hart naar onze flexibele babyopvang in de Den Haag-Zuid brengen, ook als u in regio Wateringen woont. Wij zorgen ervoor dat uw kind de best mogelijke zorg krijgt. Voor meer informatie over de opvang en de tarieven kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op 070 219 0830 of stuur een e-mail naar info@kdvwonderlief.nl. Wij reageren zo snel mogelijk! Wilt u uw baby meteen inschrijven voor de flexibele opvang? Vul dan ons inschrijfformulier in. Wilt u aan de slag in ons kinderdagverblijf? Bekijk de vacatures voor onze kinderopvang.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht