Kindercrèche in Den Haag-Zuid voor 0-4 jaar

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Bij onze kindercrèche in Den Haag-Zuid, in regio Wateringen, vangen we kinderen op in de leeftijd van nul tot vier jaar. De kinderen worden op basis van hun leeftijd ingedeeld in groepen. Zo hebben we een groep voor baby’s van nul tot twee jaar. Deze groep wordt Babygroep de Rupsen genoemd. Voor kinderen van twee tot vier jaar hebben we een groep genaamd Kindgroep de Vlinders. Onze kindercrèche in Den Haag-Zuid is niet hetzelfde als een kindcentrum. Bij een kindcentrum worden namelijk kinderen opgevangen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar en bij onze crèche in Den Haag is de maximumleeftijd vier jaar.

Kindercrèche en kindcentrum in Den Haag-Zuid: wat is het verschil?

Het verschil tussen een kindercrèche en een kindcentrum in Den Haag-Zuid zit hem niet alleen in de leeftijd van de kinderen, maar ook in het soort zorg. Bij een kindcentrum worden namelijk voorzieningen als onderwijs, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang samengevoegd. Kinderen in verschillende leeftijdscategorieën komen hier gedurende de dag om te leren, spelen en ontwikkelen; bij onze crèche in Den Haag ligt de focus net iets anders.

Onze crèche in Den Haag legt de focus op het spelen en ontwikkelen van uw kind

Ons kinderdagverblijf in Den Haag-Zuid is anders dan een kindcentrum. Daarnaast zit er een groot verschil in een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. Bij een peuterspeelzaal worden kinderen vanaf twee jaar voorbereid op de basisschool. Dit is geen fulltime opvang. Kinderdagverblijf Wonderlief gelegen in Den Haag-Zuid is dus echt alleen een kindercrèche die zich richt op baby’s en peuters waar de focus ligt op spelen en ontwikkelen.

Schrijf uw kind nu in voor onze kindercrèche gelegen in Den Haag

Wilt u uw kind inschrijven bij onze kindercrèche in Den Haag-Zuid, in regio Wateringen? Vul dan ons inschrijfformulier in en vraag meteen een intakegesprek aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bekijk ook onze tarieven. Wanneer u nog vragen heeft over onze crèche in Den Haag of extra informatie wilt ontvangen, zijn wij te bereiken op 070 219 0830. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@kdvwonderlief.nl.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht