Peuteropvang voor uw kindje

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Een peuteropvang speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van uw kindje. Het is een plek waar peuters tussen de 2 en 4 jaar oud niet alleen zorg en aandacht krijgen, maar ook de mogelijkheid hebben om te spelen en leren in een veilige en stimulerende omgeving. Onze peuteropvang is ontworpen om uw kindje voor te bereiden op de basisschool, met specifieke aandacht voor de sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden die zij nodig hebben om een goede start te maken.

Vraag ons om meer informatie!

Wat is er te doen op onze peuteropvang?

Bij onze peuteropvang en kinderdagverblijf zorgen we voor een gezonde balans tussen zorg en ontwikkeling. Uw kindje zal betrokken worden bij diverse activiteiten die zijn afgestemd op hun leeftijd en ontwikkelingsniveau. Dit varieert van creatieve kunst- en knutselwerkjes tot educatieve spelletjes die de cognitieve vaardigheden stimuleren. Het verschil met een peuterspeelzaal ligt in de continuïteit en de bredere openingstijden, waardoor de peuteropvang een stabiele basis vormt voor zowel kind als ouder. En in tegenstelling tot reguliere kinderopvang, focust de peuteropvang zich exclusief op de leeftijdsgroep van peuters, met een aangepast programma dat inspeelt op deze unieke fase.

Neem contact op voor de beste zorg voor uw kind

Bent u op zoek naar een opvang die past bij de behoeften van uw kind? Bij Kinderdagverblijf Wonderlief zit u goed. Wij begrijpen dat de keuze voor een peuteropvang een belangrijke stap is. Meld uw kindje aan voor onze peuteropvang, waar liefdevolle zorg en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Neem contact met ons op en laat ons samen de reis beginnen die uw kindje verdient.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht