Een opvang voor kinderen in Den Haag-Zuid

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Wij snappen dat de opvang van kinderen soms lastig te regelen is, daarom bieden wij kinderopvang voor peuters aan in de buurt van Den Haag-Zuid, vlak bij Wateringen. Wat houdt dit precies in? Bij onze opvang voor kinderen reserveert u geen vaste dagen waarop u uw kind naar de opvang brengt, maar worden er een aantal dagdelen per maand afgesproken. Het staat alleen nog niet vast welke dagen dit zijn. Dit vult u zelf in! U dient ongeveer twee weken van tevoren aan te geven welke dagen u uw kind bij onze opvang wilt brengen. U kunt dit dus niet doorgeven op de dag zelf, maar we proberen zo flexibel mogelijk te werk te gaan.

Vraag ons om meer informatie!

Pas de opvang van uw kinderen in Den Haag-Zuid aan uw rooster aan

Onze kinderopvang voor peuters in de buurt van Wateringen is een goede optie wanneer u zelf ook over een flexibel rooster beschikt. Wij begrijpen dat u bij een wisselend rooster niet altijd twee weken van tevoren aan kunt geven welke dagen u opvang voor uw baby of peuter nodig heeft. Wij helpen u daarom graag! Wilt u een vaste leidster voor uw kind? Geef dit aan ons door en aan de hand van het rooster proberen we dit zo goed mogelijk te regelen. De kosten van onze opvang voor kinderen in Den Haag-Zuid liggen iets hoger dan de reguliere opvang. Bekijk voor de precieze kosten onze tarieven en betalingsvoorwaarden.

Meld uw kind aan bij onze kinderopvang in Den Haag-Zuid

Wilt u de beste opvang geven aan uw kinderen en gebruikmaken van onze kinderopvang in Den Haag-Zuid, vlak bij Wateringen? Meld uw kind dan meteen aan bij Kinderdagverblijf Wonderlief door ons inschrijfformulier in te vullen. Heeft u vooraf nog vragen over de opvang van uw kinderen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 219 0830 of te mailen naar info@kdvwonderlief.nl.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht