Opvang voor uw kind

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

De juiste opvang voor uw kind is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling. Het is de plek waar uw kind leert samenspelen, ontdekken en zichzelf kan zijn, buiten de vertrouwde omgeving van thuis. Het kiezen van de juiste opvang voor uw kind is dan ook een beslissing die u met zorg wilt nemen. U zoekt naar een plek die veiligheid, zorg en een stimulerende omgeving biedt, waarbij u iedere dag met een gerust hart afscheid kunt nemen.

Vraag ons om meer informatie!

Wij bieden opvang voor uw kind

Zoekt u opvang voor uw peuter? Of een plek voor na schooltijd? Bij Kinderdagverblijf Wonderlief vindt u een warme en stimulerende omgeving waarin uw kind centraal staat. Uw kind krijgt bij onze opvang de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zorg op maat. Met een veelzijdigheid aan activiteiten spelen we in op de nieuwsgierigheid en de behoeften van ieder kind. Van creatieve workshops tot natuuronderzoek, van taalspelletjes tot beweging – onze opvang is een plaats waar ontdekken en leren hand in hand gaan voor uw kind.

Stap nu over naar zorgeloze kinderopvang

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf dat meer biedt dan alleen opvang voor uw kind? Wilt u dat uw kind iedere dag met plezier naar de opvang gaat en zich optimaal kan ontwikkelen? Neem dan nu de stap naar Kinderdagverblijf Wonderlief. Bekijk onze tarieven en zie zelf hoe betaalbaar kwalitatieve opvang kan zijn. Meld uw kind aan en word onderdeel van een gemeenschap die zorg en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht