Het beste kinderdagverblijf in Den Haag-Zuid

Wij danken onze naam ‘Kinderdagverblijf Wonderlief’ aan uw kind. Uw kind is immers een wonder op zich en het meest kostbare bezit wat u heeft. Wij snappen daarom ook dat u de beste opvang kiest voor uw kind. Bij ons kinderdagverblijf in Wateringse Veld in Den Haag-Zuid, vlak bij Wateringen, bieden we de best mogelijke zorg en ontwikkeling aan kinderen. Onze visie is om voor de kinderen een huiselijke sfeer te creëren, zodat ze zich bij ons kinderdagverblijf helemaal thuis voelen. Op deze manier kan het kind zich zowel op persoonlijk gebied als op sociaal-emotioneel vlak optimaal ontwikkelen.

Bij ons kinderdagverblijf in Den Haag-Zuid staat de ontwikkeling van uw kind centraal

Kinderdagverblijf Wonderlief in Wateringse Veld, Den Haag-Zuid, zorgt niet alleen voor de tijdelijke vervanging van de thuisomgeving, maar besteedt ook aandacht aan de ontwikkelingsaspecten die kinderen doormaken. We vinden de ontwikkeling van een kind erg belangrijk en geven de kinderen de vrijheid om zelf keuzes te maken. Zo kunnen ze alvast oefenen met het nemen van initiatieven en het ontwikkelen van voorkeuren voor bepaalde activiteiten. Ons kinderdagverblijf in Wateringse Veld, Den Haag-Zuid, biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar en richt zich dus op baby’s en peuters. We beschikken over mooie ruimtes waarbij kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen, ontdekken, leren, rusten en zichzelf kunnen zijn. Deze ruimtes worden gebruikt door kinderen uit alle soorten groepen.

Vraag een intakegesprek aan of neem contact op

Bent u nog op zoek naar een geschikt kinderdagverblijf in Den Haag-Zuid of omgeving Wateringen? Zoek dan niet verder, want onze crèche is de beste keuze voor uw kind! Wij houden rekening met de persoonlijkheid van het kind en het tempo waarin hij of zij fungeert. Daarnaast staan bij onze werkwijze de ontwikkeling van de eigen identiteit, zelfstandigheid en de creatieve vaardigheid centraal. Wilt u uw kind inschrijven bij ons kinderdagverblijf in Wateringse Veld? Gebruik dan ons inschrijfformulier en vraag een intakegesprek aan. U krijgt zo snel mogelijk reactie van ons. Heeft u vooraf nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.