Buitenschoolse opvang: een tweede thuis na school

✔ Kwalitatief hoge zorg
✔ Laagdrempelig in benadering
✔ Een hecht team

Wanneer de schoolbel luidt, is het tijd voor een tweede thuis: de buitenschoolse opvang. U zoekt een plek waar uw kind niet alleen veilig en vertrouwd kan ontspannen, maar ook kan groeien en ontwikkelen. Onze buitenschoolse opvang biedt uw kind de perfecte omgeving om de middag door te brengen met vriendjes, te spelen en te leren, terwijl u met een gerust hart uw dag voortzet. Daarom kiest u voor Kinderdagverblijf Wonderlief, in Wateringse Veld.

Vraag ons om meer informatie!

Een wereld vol avontuur bij onze buitenschoolse opvang

Bij onze buitenschoolse opvang staat de belevingswereld van uw kind centraal. We creëren een huiselijke sfeer waarbinnen ieder kind zichzelf kan zijn. Onze ruimtes zijn zo ingericht dat ze alle ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Kinderen worden gestimuleerd om te ontdekken en te leren, met een rijk aanbod aan diverse activiteiten. Of het nu gaat om sportieve, creatieve of educatieve bezigheden, onze activiteiten sluiten aan bij de interesses en het ontwikkelingsniveau van uw kind. Bovendien introduceren we iedere zes tot acht weken een nieuw thema, wat zorgt voor een dynamische en inspirerende omgeving waarin uw kind met plezier naar de buitenschoolse opvang in ons kinderdagverblijf gaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw kind

Bent u op zoek naar een opvang voor uw kind waar hij of zij zich na schooltijd kan ontwikkelen en plezier kan hebben? Zoekt u een buitenschoolse opvang die net dat beetje extra biedt? Wij nodigen u van harte uit om onze tarieven te bekijken en te ontdekken wat wij u en uw kind kunnen bieden. Meld uw kind vandaag nog aan en verzeker uzelf van een plek bij een buitenschoolse opvang die met liefde en aandacht bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van uw kind.

Vragen over onze diensten?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Onderwerp

    Uw bericht